Get Adobe Flash player

Obchodní vízum


Obecné podmínky:

  • Platný pas (minimálně 6 měsíců) se třemi volnými stránkami.
  • Žádost o vízum ve dvou (02) vyhotoveních, která bude správně vyplněná a podepsaná žadatelem (formulář k dostání na konzulárním oddělení nebo ke stažení).
  • Dvě (02) nové a stejné fotografie pasového formátu.
  • Cestovní pojištění.
  • Pozvání vydané partnerským podnikem v Alžírsku.

Vízové poplatky:

  • Vízum do 90 dnů 1800.00 Kč
  • Vízum nad 90 dnů 3000.00 Kč

Důležité upozornění:

  • Poplatky za vystavení vstupního víza do Alžírska se vztahují pouze na držitele českých pasů.
  • Informujte se prosím na konzulárním oddělení o pasech ostatních národností.